jueves, 13 de agosto de 2009

PRIMERA FESTA DEL TOT TERRENY DE PRATS DE LLUÇANÉS

El passat dia 21 de juny es va cel.lebrar a Prats de Lluçanés la primera edició de la Festa del Tot Terreny, amb una nombrosa presència de pilots clàssics, tots ex participans del campionat d´Espanya d´enduro i on molts d´ells es retrobaven després de molt de temps. Durant el matí d´un fantàstic diumenge es va poder tornar a gaudir dels pilots i de les màquines que tan van fer gàudir als afeccionats del tot terreny durant les decades dels 70 i primera meitat dels 80. Homes mitics com Carles Mas, Toni Marsinyach, Pujol, Sucarrats, Verdaguer, Rubio, Marimón... i locals com Coma, Fornells o Toni Casals de nou sobre les Montesas, Bultacos, Ossas, Riejus, Puchs o SWM. Organitzat a la perfecció pel Moto Club Lluçanés amb Vilaró i Cruells al capdevant, la prova va constar d´un recorregut pel bosc, una acel.leració i una crono, amb la sortida i el parc tancat situats a la mateixa Plaça d´on sempre sortia l´enduro de Prats. Al final de la prova, tots els participans van gaudir d´un dinar al pavelló, on els records i les anecdotes van ser les les animadores de la taula.
Finalment dir-vos, que els Monteseros del Berguedà vem comptar amb un equip de primera fila, ja que les màquines pilotades pels ex pilots oficials de Montesa, Mas i Sucarrats, van ser cedides pel nostre president. Una d´elles, la 360H6 groga i pilotada pel 7 vegades campió d´Espanya Carles Mas, es va endur la simbolica victoria final de la cursa.
Gràcies a tots els qui ho han fet possible i a veure si l´any vinent continua endevant aquesta fantàstica trobada.No hay comentarios: