jueves, 13 de agosto de 2009

HOMENATGE A MARIUS PUJOL

Us penjem un ampli reportatge fotogràfic sobre la festa-homenatge que es va dedicar a en Marius Pujol el passat dia 3 de maig del 2009.
El únic e irrepetible Marius, el mes Montesero de tots i el que tant representa per molts de nosaltres i pel mon de la moto i de la bicicleta al Berguedà.
Marius va ser un dels pioners en molta de l´historia de la nostra comarca, primer desde el seu concesionari oficial de Montesa a Gironella i on tants i tants joves van començar a admirar i a comprar les seves Monteses, les Impales, les Cotes, les Enduro, les Cappres... després ja desde el seu nou taller situat a Berga i on a part de les motos s´hi van afegir les bicicletes, especialment les Monty de trialsín i amb les que un pilot del seu equip, en Pep Ribera, va assolir un històric titol de Campió del món absolut de l´especialitat i un altre, en Vilalta, el del mundial junior...
Van ser molts els amics i entitats que no van voler faltar a la cita d´homenatge al Marius, els seus nens convertits en homes dels anys del trialsín, l´Escuderia Gironella, ex-corredors, els Amics de la Moto Clàssica del Lluçanés, el Motor Clàssic d´Avià, els Amics del Clàssic de l´Espunyola, els Monteseros del Berguedà... i totes i totes les persones que en un moment o altre de la seva vida van trobar-se amb en Marius i van convertir-lo en un amic mes, en un amic molt estimat.
Aquest amic Marius que sempre va estar i que continua sempre estant ficat a dintre de tot el que faci olor a bentzina o porti dues rodes a la nostra comarca.
Una abraçada molt forta al nostre Marius Pujol, a la seva dona i a tots els que van assistir, organitzar, col.laborar i participar en aquest sentit i merescut homenatge. Per molt anys mes junts Marius!
























































Gràcies a la Silvia Soler per cedir-nos totes aquestes fotos.

No hay comentarios: