lunes, 1 de marzo de 2010

NOU CURSET DE BICITRIAL

Ens complau comunicar-vos que els Monteseros del Berguedà organitzarem un nou curset de BICITRIAL (Trialsín) obert a tothom i per a participants de totes les edats i sexes amb nivells de: INICIACIÓ-PERFECCIONAMENT-MASTER.
La data del curset serà el proper diumenge 28 de març d´aquest 2010 a partir de les 9 hores del matí i es farà a l´àrea del motor del Berguedà al circuit d´Olvan.
Hi hauràn com a monitors en PEP RIBERA, ex campió del món absolut, en PEP VILALTA, ex campió del món júnior, en FRANCESC OSTE, ex sotscampió d´Espanya absolut, en RAUL SOLANA, ex campió d´Espanya cadet i en MARC GIRBAU, actual corredor d´èlit. Començarán amb una xerrada tècnica-teòrica per passar després a les pràctiques sobre la bicicleta a partir de les 10 hores del matí.
Per a més informació i per a inscripcions us podeu dirigir a: monteserosdelbergueda@gmail.com o bé als telèfons, 696861151 i 938228388.
El preu de les inscripcions amb esmorzar inclòs serà de 15 euros per participant i de 12 euros per als socis del Monteseros del Berguedà o del Moto Club Baix Berguedà. Els acompanyants o espectadors que ho desitjin podran esmorzar per 5 euros.
Així doncs t´esperem el proper dia 28 de març, ja sigui com a participant o com a espectador per acompanyar-nos en aquest nou curset i per poder gaudir amb nosaltres d´aquest espectacular esport. Us hi esperem a tots!També volem agraïr a tots els esponsors i col.laboradors que estant col.laborant amb nosaltres en aquest curset: el MOTO CLUB BAIX BERGUEDÀ, MOTOS I BICICLETES PEP RIBERA DE GIRONELLA, BICICLETES MONTY, BICI GRANDIA BERGUEDÀ DE BERGA, MOTOS JUAKIMOTO DE PUIG-REIG, BICI XTREM DE BERGA, BAR-RESTAURANT L´ESTACIÓ DEL CARRILET DE CAL ROSAL, FUSTERIA EBENESTERIA ALBERT D´AVINYÒ, i ELABORATS ARTESANS PUIG-FITÓ DE CASSERRRES.No hay comentarios: