domingo, 4 de octubre de 2009

CURSET DE BICITRIAL "PEP RIBERA"

Us comuniquem que els Monteseros del Berguedà conjuntament amb Motos i Bicicletes Pep Ribera, organitzarem un curset de BICITRIAL (Trialsín) obert a tothom i per a participants de totes les edats, sexes i nivells: INICIACIÓ-PERFECCIONAMENT-MASTER. La data del curset serà el diumenge 25 d´octubre d´aquest 2009 a les 9 hores del matí i es farà a l´ermita de Sant Marc de Cal Bassacs a Gironella.
Hi hauran com a monitors en PEP RIBERA i en MARC GIRBAU que durant l´esmorzar faran una xerrada tècnica-teòrica per passar després a les pràctiques sobre la bicicleta. Per més informació i per a inscripcions us podeu dirigir a: monteserosdelbergueda@gmail.com o als telèfons, 696861151 i 938228388.
El preu de les inscripcions amb esmorzar inclòs serà de 15 euros per participant. Els acompanyants o espectadors que ho desitjin podran esmorzar per 5 euros.
Així doncs t´esperem el proper dia 25 d´octubre a Sant Marc, ja sigui com a participant o com a espectador per acompanyar-nos en aquest curset i poder gaudir d´un esmorzar amb nosaltres. Us hi esperem!

No hay comentarios: